ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
نکات قابل توجه در رژیم غذایی ورزشکار * رژیم غذایی باید به اندازه
کافی و لازم از مواد کربوهیدرات، چربی و پروتئین برخوردار باشد تا انرژی
مورد نیاز تمرینات و مسابقه تأمین و وزن بدن را در حد مناسب حفظ کند. * به
متابولیسم پایه ورزشکار (BMR) توجه شود. * سن، جنس، ترکیب بدن و فعالیت
جسمانی (شدت و حجم ورزش) تعیین و مورد توجه قرار گیرند (نیازهای انرژی
ورزشکاران به این عوامل بستگی دارد). * به نظر می رسد حداکثر مصرف انرژی
روزانه توسط ورزشکاران 4 هزار کیلو کالری است. * چنانچه غذاهای غنی از
مواد مغذی مصر ...
|