به روز داک

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

به روز داک

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

دانلود دانلودتحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص

دانلود مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقاله مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص
دسته بندی برق
فرمت فایل zip
حجم فایل 15 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
دانلودتحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 24 صفحه

مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری و آمیخته سنجابی × لری بختیاری چکیده : این بررسی به منظور مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نر لری بختیاری و آمیخته سنجابی× لری بختیاری انجام گرفت .
بره ها در سن  روزگی از شیر گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گردیدند .
اطلاعات حاصل به دلیل نامساوی بودن تعداد مشاهدات در زیر گروههای مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزیه و تحلیل شدند .
بره های نر لر بختیاری از نظر وزن در پایان دوره پروار و افزایش وزن روزانه دوره پرواری برتر از بره های آمیخته بوده ولی از لحاظ آماری تفاوت معنی داری بین آنها وجود نداشت ().
بین بره های نر لر بختیاری و آمیخته برای صفات وزن کشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربی سطحی ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معنی داری شاهده نگردید .
درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پیش سینه و قلوه‌گاه بره های لری بختیاری بیشتر از بره های آمیخته بود .
بیشترین تفاوت در بین درصد قطعات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود .
صفحات وزن نهائی ، افزایش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثیر نوع تولید نبود .
سن مادر اثر معنی داری روی صفحات پرواری و لاشه نداشت .
مقدمه : گوشت گوسفند از مهمترین منابع تامین کننده گوشت قرمز در ایران است ولی با این حال تولید گوشت این حیوان نمی تواند افزایش تقاضای مصرف کننده ها را تامین نماید .
تولید پایین نژادای بومی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی کمبود تولید می‌باشد و آمیخته گری که بعنوان روشی برای بهره برداری از تفاوتهای بین نژادها در اصلاح نژاد است می تواند روش مناسبی برای بهبود راندمان تولید گوسفند باشد و در بسیاری از کشورها مخصوصاً در سیستم هائی که تولید گوشت هدف اصلی است به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد .
(4) در خصوص اثر آمیخته گری بر روی صفات پرواربندی و خصوصیات لاشه نتایج متفاوتی بدست آمده است .
اثرات مثبت آمیخته گری روی رشد و وزن بره ها بوسیله مکاره چیان و همکاران (11) ،‌ اسدی مقدم و نیکخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همکاران(18) گزارش شده است .
مکاره چیان و همکاران (12) ، فرید و همکاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمی(6) تفاوتی بین بره های آمیخته و بره های نژاد خالص برای صفحات پراواربندی و لاشه بدست نیاورند .
برخی از گزارشها نشان می دهد نوع تولد روی صفحات بعد از شیرگیری تاثیر کمی دارد (5 ، 6و17) .
کاهش اثر سن مادر بر روی صفات پس از شیرگیری نیز توسط تعدادی از محققان گزارش شده است (5،11و16) .
هدف از این تحقیق مقایسه عملکرد پرواربندی و خصوصیات لاشه بره های لر بختیاری و آمیخته‌های سنجابی × لری بختیاری و تاثیر نوع تولد و سن مادر بر این صفات است .
مواد و روشها : در این بررسی تعداد 48 راس بره نر لری بختیاری و 26 راس بره نر آمیخته سنجابی × لری بختیاری از ایستگاه پرورش اصلاح نژاد جهاد سازندگی استان چهارمحال و بختیاری با متوسط سن 135 روز مورد استفاده قرار گرفت .
بره ها در سن  روز از شیر گرفته شدند و پس از شیرگیری به مدت 15 روز در مرتع چ


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.