به روز داک

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

به روز داک

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

دانلود دانلود پاورپوینت امنیت غذایی 45 اسلاید

دانلود امنیت غذایی 45 اسلاید تحقیق امنیت غذایی 45 اسلاید مقاله امنیت غذایی 45 اسلاید امنیت غذایی 45 اسلاید
دسته بندی عمومی
فرمت فایل zip
حجم فایل 69 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
دانلود پاورپوینت امنیت غذایی 45 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

قسمتی از محتوی فایل

تعداد اسلاید : 45 صفحه

امنیت غذایی Food Security دکتر ابوالقاسم جزایری مقدمه فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان غذا و تــغذیه از جمــله نیــازهای بنـیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامـــعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است .
.
.
هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟
1.
مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2.
مقدار نیازبدن به انرژی و مواد مغذی 3.
علایم کمبود و اضافه مصرف انرژی و مواد مغذی 4.
منابع غذایی انرژی و موادمغذی علوم و صنایع غذایی: شیمی مواد غذایی میکرب شناسی مواد غذایی نگهداری مواد غذایی (کنسرو و.
.
) آیا می توان تنها با علم تغذیه وضع سلامت جا معه را ارتقاء داد ؟
نیاز به: کشاورزی: تولید غذا جامعه شناسی و رفتارشناسی اقتصاد بحث اکنون تغذیه است..
یک شرط لازم برای ارتقاء وضع تغذیه: دردسترس بودن غذای کافی تجربه تلخ در سطح جهان: تنها تولید یاتوزیع غذا درجامعه، کمک های غذایی .

مشکل سوء تغذیه را در جوامع مبتلا به کم غذایی و سوء تغذیه حل نکرد.

علل: 1.
توزیع نامتناسب غذا در خانوار 2.
فروش موادغذایی دریافتی توسط خانوار و هزینه کردن پول آن برای مصارف غیرغذایی 3.
بیماری ها: عفونی, انگلی , .

وام های غذایی: ضدانگیزه برای تولید .

(Green Revaluation) انقلاب سبز  بطورکلی، دسترسی به غذای کافی امنیت غذایی : امنیت غذایی کلان امنیت غذایی خانوار (1).
فراهم بودن غذای سالم و کافی از نظر کمی و کیفی.
.
.
(2).
توانایی در بدست آوردن غذای مورد نیار از طریقی که از نظر جامعه قابل قبول باشد.
.
.
امنیت غذای کلان: وجود غذای کافی در سطح کلان در کشور.

چگونه سنجیده می شود ؟
وجودغذالازم است.
.
.
ترازنامه غذایی: جمع جبری تولیدات غذایی، واردات، صادرات، ضایعات، ذخایر(در سیلوها .
.
.
).
وجود غذا: کل یا سرانه امنیت غذایی خانوار Household Food Security تعریف بانک جهانی (1986): دسترسی همه مرم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی به منظورزندگی سالم و فعال امنیت غذایی خانوار: دسترسی خانوار به غذای کافی و سالم در تمام اوقات.


دسترسی فیزیکی دسترسی اقتصادی دسترسی فرهنگی اساس اندازه گیری امنیت غذایی: مقدار انرژی دریافتی نسبت به نیاز.

عوامل تعیین کنندة امنیت غذایی خانوار : وجود غذا .
(1) درآمد خانوار .
)2) فرهنگ و سواد تغذیه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.