دسته بندی | وکتور |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 100 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
اینفوگرافیک علائم دیابت/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"
دسته بندی | وکتور |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 201 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
اینفوگرافیک فشار خون بالا در کودکان/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"
دسته بندی | وکتور |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 173 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
اینفوگرافیک راه های ساده برای کم کردن وزن در یک هفته/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"
دسته بندی | وکتور |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 148 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
اینفوگرافی چقدر درباره قند خون می دانید/با سلام و احترام و خسته نباشید از ااینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"
دسته بندی | زمین شناسی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3636 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 45 |
مشخصات کلی گرافیت
•گرافیت طبیعی با چگالی 2.1 تا 2.3 گرم بر سانتی متر مکعب و سختی 1 تا2 به رنگ سیاه تا خاکستری فولادی یافت می شود. گرافیت از دگرسانی مواد آلی یا بیتومینه به وجود می آید. با افزایش دما و فشار فرایند تبدیل و دگرگونی از گرافیت کاملا بی شکل شروع و به گرافیت کاملا بلورین خاتمه می یابد.به گرافیت بلورین گرافیت پولکی نیز گفته میشود.
•گرافیت کلوخه ای درشت دانه است.گرافیت بی شکل نیز بلورین می باشد اما به دلیل ریز بودن بلورهای آن به گرافیت بی شکل معروف است.
•گرافیت بلوری در رسوبات سیلیسی-آهکی مانند شیست و کوارتزیت و گنایس پراکنده می باشد.اندازه بلورها متغیر و ممکن است حتی به چندین میلیمتر برسد.
• انواع گرافیت را می توان بر اساس درصد کربن محتوی نیز تعریف نمود: گرافیت ریز (بی شکل) 70 تا 85 درصد کربن گرافیت بلورین 80 تا90 درصد کربن و گرافیت کلوخه ای (بسیار بلورین ) 90 تا99 درصد کربن دارند.
•گرافیت طبیعی یک هدایت کننده عالی گرما و الکتریسیته است که در دماهای زیاد پایدار و مقاوم است. نقطه ذوب گرافیت 3650 درجه سلسیوس است.گرافیت در مقابل شوک حرارتی و انقباض و حملا ت شیمیایی مقاوم است.
•شناخت گرافیت طبیعی
•روش عام و قابل قبولی برای آنالیز گرافیت مطرح نشده است. در صنعت معمولا بر روی درصد کربن یا خاکستر گرافیت تاکید دارند.هر چند مقدار کربن مهم است اما نوع ناخالصیها در کاربرد آن اهمیت دارد بطور مثال حضور سیلیس آزاد کاربرد گرافیت را در روانسازها مشکل می سازد.
•در استاندارد آمریکا سه روش برای بررسی کیفیت گرافیت ارائه شده است :استاندارد 1553 روانسازی و استاندارد 561 تعیین خاکستر گرافیت و استاندارد 1367 برای کیفیت روانساز گرافیتی.
برای تعیین درصد خاکستر نمونه در دمای 105 درجه خشک شده و توزین می شود.سپس بوته مناسب در دمای 750 درجه به مدت نیم ساعت در کوره پیش گرم می شود.سپس نمونه به مدت 2 ساعت در دمای 750-850 درجه حرارت داده می شود پس از آن به مدت نیم ساعت در خشک کن سرد می شود .جامد باقیمانده توزین و درصد خاکستر از تفاضل وزن اولیه و جامد باقیمانده بدست می اید.برای شناسایی خاکستر گرافیت از روش پراکنش اشعه ایکس استفاده می شود.برای اندازه گیری مقدار مواد فرار یک بوته مناسب به مدت 2 ساعت در دمای 750 بمدت 30 دقیقه داخل خشک کن اماده می شود.سپس یک گرم نمونه گرافیت در آن قرار داده و درب آن با حفاظ پلاتین پوشانده می شود.
بوته به مدت 7 دقیقه در دمای 950 قرار داده می شود.سپس نمونه به مدت نیم ساعت در خشک کن سرد می شود و توزین می گردد.
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3698 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
Water spreading
Flood water
هنگامی که خاک وگیاه نتوانند بارش را جذب نمایند وکانال طبیعی رودخانه کشش گذردهی رواناب ایجاد شده را نداشته باشد.
عملیاتی که موجب پخش و گسترش آبهای سطحی متمرکز دراراضی کم شیب متناسب با اهداف مورد نظر شده وباعث بهبود وضعیت منابع آب،خاک وپوشش گیاهی می شود.
سابقه ی پژوهش
بررسی امکان به کارگیری روش پخش سیلاب برای توسعه ی منابع طبیعی از سال 1350 درموسسه ی تحقیقات جنگلها ومراتع آغاز گردید.
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 861 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 254 |
گفتار اول:
تعریف، تاریخچه و روشهای تحقیق در روان شناسی اجتماعی
هدف آموزشی کلی:
آشنایی با تعریف و زمینه تاریخی علم روان شناسی اجتماعی و شناخت ویژگیهای روشهای تحقیق در این علم.
هدفهای آموزشی جزئی:
دانشجویان پس از مطالعه این فصل باید بتوانند:
1- یک تعریف ساده و جامع از روان شناسی اجتماعی بیان کنند.
2- لااقل یک الگوی رفتاری را که جامعه در ما نقش زده است مثال بزنند.
3- شباهتها و تفاوتهای روان شناسی اجتماعی با علومی نظیر روان شناسی عمومی، جامعه شناسی و قوم شناسی را توضیح دهند.
4- ویژگیها و هدفهای روش علمی را توضیح دهند.
5- مشخصات، مزایا و معایب روشهای مختلف تحقیق در روان شناسی اجتماعی نظیر تحقیق آرشیوی، تحقیق زمینه یابی، تحقیق میدانی و تحقیق آزمایشگاهی را بیان کنند.
6- محاسن، معایب و موارد کاربرد روشهای تحقیق ذکر شده در این فصل را با یکدیگر مقایسه کنند.
روان شناسی اجتماعی چیست؟
تعریف اتوکلاین برگ از روان شناسی اجتماعی:
روان شـنـاسـی اجتـماعــی عــلـم مطــالعــه رفتار فرد در وضع گروهی است.
تعریف آلپورت از روان شناسی اجتماعی :
با جزئی استثنائات، روان شناسی اجتماعی رشته خود را کوششی می دانند برای فهم و تبیین این مطالب که افکار، احساسات یا رفتار افراد چگونه تحت تاثیر حضور واقعی، تصوری یا تلویحی دیگران قرار می گیرد.
ارائه تعریفی دیگر:
روان شناسی اجتماعی به عنوان علم مطالعه رفتار متقابل بین انسانها یا علم مطالعه تعامل انسانها شناخته می شود.
تفاوت روان شناسی اجتماعی با جامعه شناسی:
نــظر جامعــه شناس به عوامل اجتماعی رفتار گروهی معطوف است.
روان شناسی اجتماعی به اثرات گروه بر روی فرد توجه خاص دارد.
تفاوت روان شناسی اجتماعی با قوم شناسی:
روان شناسی اجتماعی علمی تر از قوم شناسی است چرا که در آن از روش علمی و تحقیقات کنترل شده آزمایشگاهی بیشتر استفاده می شود.
قوم شناسی عمدتاً جنبه توصیفی دارد.
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3693 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
بررسی انتقال حرارت در مبدل های حرارتی
براثر جرم گرفتگی
موارد بررسی :
•جرم گرفتگی
•محاسبه ضریب انتقال حرارت کلی
•منحنی تغییرات زمانی فاکتورلایه جرمی
•مکانیزم های جرم گرفتگی
•تاثیر پارامتر های مختلف بر روی جرم گرفتگی
جرم گرفتگی
•به هر رسوبی که روی سطح انتقال حرارت مبدل تشکیل شده و منجر به افزایش مقاومت حرارتی سیستم مبدل گردد.
•فهرست
محاسبه ضریب انتقال حرارت در مبدل
تغییرات زمانی فاکتور لایه جرمی
دسته بندی | صنایع نفت و گاز |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2852 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |
دیگ بخار و جایگاه آن دریک نیروگاه حرارتی :
•کلمه بویلر از فعل boil به معنی جوشاندن استخراج شده و بویلر به معنی جوشاننده است . درواقع بویلرها نوعی مبدل حرارتی هستند که با گرفتن انرژی حرارتی سوخت و انتقال آن به آب سرد ، باعث تبدیل آب به بخار می شوند .
•نیروگاه بخاری از نظر ترمودینامیک یک ماشین حرارتی است که در آن دیگ بخار ، به عنوان منبع گرما کار می کند .
•انتقال و افزایش انرژی سیّال عامل که عمدتاً آب خالص است ، در دیگهای بخار صورت می گیرد . در واقع می توان گفت که دیگ بخار قلب هر نیروگاه است .
heating surface :
•سطح گرمایش ( ( heating surfaceیا سطح تبادل حرارتی یک بویلر عبارت است از مساحت سطحی که در معرض محصولات احتراق قرار دارد .
تشخیص پارامترهای یک بویلر از روی نمودار :
•این نمودار به عنوان کلیدی جهت مشخص کردن فشار کاری ، تناژ ، نوع سیرکولاسیون ، نوع بخار تولیدی و پیدایش باز گرمایش انواع بویلرها عمل می کند :
...
دیگهای چدنی :
•این نوع دیگها از قطعات چدنی مجزایی که به یکدیگر متصل می شوند ، تشکیل می شود که درآنها از تعدادی پیچ های فشاری ، واشرها ، مجرای مناسب برای عبور آب و محصولات احتراق بکار رفته است .ظرفیت حرارتی دیگهای چدنی معمولاً پایین بوده و حد اکثر در حدود 700000KCal/hr می باشد .
•این دیگها معمولاً در فشارهای پایین ( 3-5 اتمسفر) قابل استفاده می باشند .
•با افزایش یا کاهش تعداد محدودی از پره های دیگ چدنی می توان ظرفیت حرارتی آن را تغییر داد .
•دیگهای چدنی در مقابل زنگ زدن و خوردگی بسیار مقاوم هستند ، اما ، مشکل اصلی آنها پیدایش ترک درجداره پره هاست که به ترکیدن دیگ معروف است .
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3261 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 45 |
چگونگی تبدیل عضله به گوشت
مهمترین تغییرات بعد از کشتار
1-) قطع جریان خون
الف) تبادل حرارت
ب) اکسیژن به بافت نمی رسد
ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم
د)زمانی که جریان خون قطع می شود
متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.
2-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
به چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریعpH شویم در این حالت گوشت دچار PSE(Pale – Soft – Exadation) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند.
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)
در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .
گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)
دسته بندی | نفت و پتروشیمی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3175 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
عناوین و فهرست مطالب
مقدمه
سوختهای الکلی – متانول - اتانول
گاز طبیعی
- گاز طبیعی فشرده)CNG)
- گاز طبیعی مایع)LNG)
گاز مایع)LPG)
سوختهای سری P
مقدمه:
تا کنون مهمترین و معمول ترین سوخت جهت استفاده در سرویس های حمل و نقل، در بسیاری از کشورهای دنیا بنزین و گازوئیل بوده است. اتومبیل هایی که سوخت بنزین یا گازوئیل مصرف می کنند موجب انتشار مواد مضر و آلاینده با ترکیبات شیمیایی پیچیده می شوند که بنوبه خود، سبب تولید اوزون در سطح جو زمین می شوند. با آنکه تمهیدات مختلف جهت کاهش آلودگی اعم از برنامه های معاینه فنی خودورها یا نصب سیستم های کنترل انتشار آلاینده در اگزوز خودروها در کشورهای پیشرفته بکار گرفته شده، لیکن این برنامه ها در شهرهای بزرگ مسئله تولید اوزون و سایر آلاینده ها را به حد کافی کاهش نداده است.
وقتی سوختهای فسیلی با ترکیب هیدروکربورهای مختلف بطور کامل می سوزد یعنی با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود، تولید دی اکسید کربن و آب می کند. حال اگر عمل سوختن کامل نباشد، بجای مقداری از دی اکسید کربن CO2)، منواکسید کربن CO )تولید می شود که ماده ای بسیار سمی است. همچنین برخی از اتمهای کربن موجود در ترکیبات سوخت به صورت نسوخته و ذرات جامد کربن روی هم انباشته شده، همراه هیدروکربورهای نسوخته از اگزوز اتومبیل ها به صورت دوده خارج می شود. هیدروکربورهای نسوخته نیز بهمراه مقادیری از سوخت که پیش از ورود به موتور تبخیر شده و به هوا منتشر می شود در مجاورت نور خورشید با ترکیبات اکسیدهای نیتروژن حاصل از عمل احتراق در موتور، ترکیب شده و تولید اوزون می کند. اوزون اگرچه در لایه استراتوسفر مانع از عبور نور ماورای بنفش و رسیدن آن به سمت زمین می شود لیکن در سطح زمین از مهمترین عوامل ایجاد مه دودشیمیایی(SMOG) و تولید کننده مواد سمی مضر برای سلامتی انسان محسوب می گردد.
در این راستا، سوختهای پاک دارای خواص فیزیکی و شیمیایی ذاتی هستند که آنها را پاک تر از بنزین با ساختار و ترکیبات فعلی در عمل احتراق می نماید. بطور کلی این سوختها حین احتراق، هیدروکربور (نسوخته) کمتری تولید کرده و مواد منتشره حاصل از احتراق آنها دارای فعالیت شیمیایی کمتر برای تشکیل اوزون و مواد سمی دیگر می باشند. استفاده از سوختهای جایگزین، همچنین شدت افزایش و انباشته شدن دی اکسید کربن که سبب گرم شدن زمین می شود را نیز کاهش می دهد.
البته در بنزین اصلاح ساختار یافته (Reformulated Gasoline) انتشار مواد آلاینده تا 25 درصد نسبت به بنزین موجود کاهش می یابد لیکن با توجه به وابستگی آن به منابع نفت خام، بعنوان سوخت جایگزین مطرح نمی باشد.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3029 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
عنوان:
1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی
2.آنزیم ها ومنابع آن
3.تولید اسیدی –آنزیمی شربتگلوکز
4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
5.خصوصیات رئولوژیکی
6.منابع نشاسته
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
¨روش اسیدیDE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود
امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
آنزیم ها ومنابع آن
گلوکوآمیلاز-پلولاناز- آمیلازßوa
آمیلاز باسیلوس سوبتیلیس-باسیلوس لیشنی فورمیس a
...
تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
.1تهیه شربت نشاسته : در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود. .2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت):40 دقیقه .3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی:
آبگون کردن : استفاده از α آمیلاز باسیلوس لیشنی فورمیس
افزودن آنزیم به سوسپانسیون نشاسته 30-40%در دمای c۫100به مدت3-7
DEشربت 8-15
شیرین کردن :استفاده از مخلوطی از αآمیلاز قارچی و گلوکو آمیلاز
DE شربت حاصل 94-97
.4خالص سازی: شربت توسط زغال فعال رنگبری می شود،برای جلوگیری از واکنش های میلارد پروتئین گیری می شود و برای حذف کاتیون ها از مبدل های یونی استفاده می شود. .5 تبخیر
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2674 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 81 |
درس روشهای بازپروری و توانبخشی
تعریف توانبخشی :
توانبخشی عبارت است از مجموعه ای از خدمات و اقدامات هماهنگ پزشکی ، آموزشی ، حرفه ای و اجتماعی است که برای بازتوانی فرد معلول و ارتقای سطح کار آرایی او در بالاترین حد ممکن به منظور دستیابی به یک زندگی مستقل ودر جامعه عرضه می گردد .
تعریف مداوم که در واقع آسان کردن ( سازگاری اجتماعی Adjustment (Social در آن لحاظ شده است : توانبخشی عبارت است از فرآیندی هدف گرا و دارای محدودیت زمانی که هدفش توانا ساختن یک شخص دارای اختلال برای رسیدن به یک سطح ذهنی ، جسمی ، اجتماعی و کارکردی مناسب است که در این راه اورا برای تغییر دادن زندگیش با ابزارهایی مجهز می سازد .
توانبخشی شامل اقداماتی است که فقدان کارکرد را جبران می کند ( برای مثال به وسیله کمکهای فنی ) و همچنین شامل اقداماتی است که سازگاری اجتماعی را تسهیل می نماید .
«اهداف توانبخشی»
پیشگیری از ایجاد یا بروز معلولیت ( روانی ، اجتماعی )
جلوگیری از پیشرفت معلولیت
ارتقاء سطح آگاهی عمومی نسبت به معلولین و معلولیت
سـعی در خـود کـفایی فـرد معـلول و قـادر سازی Enabling ) ) وی در بـرخورد با مـشکـلات
تطابق زندگی معلولین با جامعه
ارائه تسهیلات و خدمات شهری مناسب جهت استفاده معلولین
افزایـش آگاهی معلولین نسبت به توانایی های جسمی ، روانی ، اجتماعی خویش و تطبیق آنان با محیط
اهتمام به بازگشت فرد معلول به جامعه از طریق اشتغال و کسب استقلال مالی و تبدیل وی به یک فرد مولد ومؤثردر جامعه
تاریخچه توانبخشی در جهان
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3308 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی
مخمرها
مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است .
اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند .
اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .
رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .
رشد و فعالیت مخمرها
مخمرها قادر هستند به طریقه بیهوازی اختیاری ، رشد نمایند. بدین معنی که از اکسیژن یا ترکیبات آلی به عنوان پذیرنده نهایی الکترونها استفاده میکنند. در محیط واجد اکسیژن فراوان ، مخمرها مواد قندی را تخمیر کرده ، اتانول و دیاکسید کربن تولید میکنند. این فرآیند اساس صنایع تهیه مشروبات الکلی و شیرینی پزی است. ¨برخی از گونههای ساکارومایسس مانند ساکارومایسس سروزیه را برای تهیه اتانول و دیاکسید کربن جهت ورآمدن خمیر نان بکار میبرند.
مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمک قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت کمتری نسبت به باکتری نیاز دارند .
دامنه حرارتی جهت رشد بیشتر مخمرها به طور عموم شبیه کپکهاست با اپتیمم oC 30-25 و ماکزیمم oC 47-35 . بعضی انواع در صفر درجه و کمتر رشد می کنند ، رشد بیشتر مخمرها در PH اسیدی و حول و حوش 5/4-4 مطلوب است .
قندها بهترین غذا برای انرژی مخمرها محسوب می گردند ، آگرچه هوازیها قادرند اسیدهای آلی و الکل را اکسید کنند .
غذای ازت دار از ترکیبات ساده نظیر آمونیم ، اوره تا اسید آمینه و پلی پپتیدها مورد استفاده مخمرها قرار می گیرند .
دسته بندی | صنایع معدنی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 113 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
طرح توجیهی بهره برداری از سنگ لاشه
فهرست مطالب و جداول :
خلاصه طرح
مقدمــه
الف – سرمایه گذاری ثابت
الف – 1 ) ساختمانها
الف – 2 ) تاسیسات
الف – 3 ) ماشینآلات
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری معدن
ب – 1 ) هزینه بلدوزر
ب – 2 ) هزینه غذا
ب – 3 )هزینه مواد تاریه
ب- 4 ) هزینه های پیش بینی نشده
جمـع هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش
جمع کل سرمایه گذاری طرح
هزینه پرسنلی
هزینه بلدوزر
قیمت پایه
محاسبه استهلاک
ظرفیت تولید
ج – فروش
محاسبه قیمت تمام شده ماده معدنی
محاسبه قیمت فروش ماده معدنی
محاسبه سود سالیانه
سود ویژه
محاسبه نرخ بازگشت
دوره بازگشت سرمایه
توجیه فنی و اقتصادی طرح