دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2178 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
اساس اندازه گیری فشارسیالات
قبل ازاینکه اساس اندازه گیری فشار سیالات را شرح دهیم بایستی این نکته را یادآو شویم که فشار سیالات به دو صورت فشارنسبی وفشارمطلق بیان می شود:
فشارمطلق-(Absolute Pressure)-هرگاه فشارسیالات نسبت به خلامطلق سنجیده شود ،آنرابه نام فشارمطلق خوانده وباPabsنشان می دهند.به عنوان مثال وقتی می گوییم فشاراتمسفریک کیلوگرم برسانتیمترمربع است،مقصود فشار مطلق هوا می باشد.
فشار نسبی-(gage pressure)-
اگر فشار سیال نسبت به فشار اتمسفرسنجیده شود ،آنرافشارنسبی خوانده وPgageنشان می دهند.رابطه بین فشارهای نسبی ومطلق به شرح زیر است:
Pabs=Patm+Pgage
درمکانیک سیالات وبه ویژه درهیدرولیک،غالباً فشار نسبی سیالات موردنظراست.تنهادربعضی مواردنادر-مثل فشاربخاراشباع مایعات-ناچاریم که ازفشارمطلق استفاده کنیم .بدین ترتیب هرکجا که مقصود فشار مطلق باشد آنرامشخص خواهیم کرد ودرغیر این صورت مقصود فشار نسبی می باشد.
حال که با مفهوم فشار نسبی ومطلق آشنا شدیم،می توانیم به شرح اساس اندازه گیری فشارسیالات بپردازیم:
فشار سیالات به وسیله دستگاه های فشار سنج (Piezometer)اندازه گیری می شود.مبنای کاراین دستگاه ها،اندازه گیری ارتفاع نظیر فشار یعنی کمیتP/үمی باشد.ساده ترین فشارسنج ها که برای اندازه گیری فشارمایعات به کار می رودیک لوله شیشه ای قائم است که انتهای آن به هوای آزادمرتبط است وانتهای دیگرآن توسط سوراخ کوچکی به نقطه ای که منظور اندازه گیری فشارآن است وصل شده است.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2093 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 82 |
شناسنامه :
تیره : جعفری ((Umbelliferae
نام علمی : L Carum carvi
نام لاتین : Carum carvi, Apium carvi Crantz
نام انگلیسی : Caraway, carwey
نام فرانسوی : Cumin des pres
نام عربی : تقده، کرویا
نام فارسی : زیره سیاه، زیره کرمانی، زیره رومی
معرفی و گیاه شناسی :
زیره سیاه گیاهی است دو ساله با ارتفاع تقریبا 6۰ سانتی متر، دارای ریشه راست و دوکی شکل غده ای سیاه رنگ، ساقه تو خالی، برگ های سبز رنگ با بریدگی بسیار که به صورت نوار نخ مانندی در آمده اند. معمولا برگ های پایین شامل تقسیمات شانه ای عمیق و دارای دمبرگ و برگهای بالایی بدون دمبرگ و دارای قطعات سیخک مانند می باشند. گلها به رنگ سفید یا کرم رنگ که در انتهای ساقه های اصلی و فرعی به صورت چتر مرکب ظاهر می شوند. گرده افشانی اش توسط حشرات صورت می گیرد.
میوه اش بیضی شکل به طول 4 تا 6 میلیمتر و به قطر 1 تا 1/5 میلی متر، بی کرک، به رنگ قهوه ای شکلاتی یا قهوه ای مایل به زرد و شفاف است. میوه زیره سیاه بوی مطبوعی دارد که ناشی از وجود اسانس در آن می باشد. بوی آن بسیار معطر، مطبوع و طعم آن تند و کمی سوزاننده است. قسمت مورد استفاده ی زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید. بذری که در بهار کاشته می شود پس از 20-15 روز جوانه می زند و به رشد خود ادامه می دهد و در تابستان سال بعد رشد گیاه کامل شده و به دانه می نشیند.
...
آماده سازی خاک :
زیره سیاه به خاکهای مرطوب و با بافتی متوسط و یکنواخت نیاز دارد. انجام شخم عمیق در فصل پائیز و افزودن مواد و عناصر غذایی مورد نیاز به زمین هایی که این گیاه در آن کشت می شود ضروری است. لذا در فصل پائیز هنگام آماده ساختن خاک 50 تا 70 کیلوگرم در هکتار فسفر و 50 تا 80 کیلوگرم در هکتار پتاس به زمین می افزایند. اوایل بهار پس از شکستن سله ها و خرد کردن کلوخه ها با دیسک نسبت به تسطیح زمین و افزودن 50 تا 60 کیلوگرم در هکتار ازت اقدام می نمایند و بستر خاک را برای کاشت بذرها کاملاً آماده می نمایند.
بطورکلی خاک سطحی که در مجاورت بذرها قرار می گیرد باید دارای ذراتی کوچک و متراکم و خاک عمقی نرم و پوک باشد. همواره باید توجه داشت که هنگام کار در فصل بهار از وسایلی که سبب کاهش رطوبت خاک می گردند استفاده نشود.
..
دسته بندی | مهندسی پزشکی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1569 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 52 |
lElements of Visual Perception lLight and the Electromagnetic Spectrum lImage Sensing and Acquisition lImage Sampling and Quantization lSome Basic Relationships Between Pixels
Elements of Visual Perception
lStructure of the
Human Eye
دسته بندی | مهندسی پزشکی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2337 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
Digital Image Fundamentals
دسته بندی | فنی و مهندسی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2140 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
مقدمه
کنترل سیستمها واتوماسیون وصنایع از قرن نوزدهم میلادی مورد توجه قرار گرفته است وبا رشد کمی وکیفی صنایع مختلف از سالهای 1950 به بعد رشد وبیشرفت چشمگیری داشته است.
lآشنایی با سیستمهای کنترل l lکنترل به بیان ساده عبارت است از هدایت یک فرآیند در جهت رسیدن به نقطه مطلوب و مورد نظر . بنابراین هدف از یک سیستم کنترل برقراری موازنه بین کمیت مطلوب و کمیت واقعی در یک دوره مشخص زمانی می باشد. امروزه صنایع مختلف به منظور تولید بهینه و حفظ ایمنی نیازمند سیستمهای کنترل می باشند . در صنعت اصولا چهار عامل اساسی وجود دارند که اندازه گیری و کنترل آنها مورد نظر است . این عوامل عبارتند از: l 1- فشار Pressure 2- ارتفاع سطح مایعات Level 3-جریان Flow l 4- حرارت Temperature lعوامل دیگر از قبیل رطوبت ، غلظت و امثال اینها به هر حال تابعی از این چهار عامل اصلی اند. lانواع کنترل : l1- کنترل به وسیله دست انسان (Hand Control) l2- کنترل خودکار (Automatic Control)
lکنترل دستی : lدر این حالت کنترل مستقیما به وسیله دست انسان صورت می گیرد. این نوع کنترل ساده است ولی به علل مختلف چندان مفید نیست . lکنترل خودکار : lدر این نوع کنترل یک دستگاه خودکار به نام کنترل کننده کار نظارت و کنترل را به عهده دارد . کنترل خودکار با این که گران تمام می شود ولی از نظر راندمان و نحوه انجام کار بسیار مفید است. lمقایسه کنترل خودکار و غیر خودکار : l1- در کنترل غیر خودکار مخارج اولیه تاسیسات دستگاههای کنترل بسیار کمتر و ارزانتر از کنترل خودکار است . l2- مخارج تعمیرات دستگاههای غیر خودکار بسیار کمتر از کنترل خودکار است . l3- نوع کنترل و طرز کار با دستگاههای غیر خودکار در بسیاری از موارد بسیار آسانتر است. l4- تعداد کارکنان یک کارخانه غیراتوماتیک خیلی زیادتر از یک کارخانه اتوماتیک است. بنابراین هزینه نگهداری دائم افراد قابل مقایسه با مخارج اولیه تاسیسات دستگاههای اتوماتیک نیست. l5- کنترل با دست چندان قابل اعتماد نیست و بستگی به افراد مختلف دارد. l6- در کارخانه های تولیدی ، تولید کارخانه اتوماتیک بسیار مرغوبتر از تولید در کارخانه غیر اتوماتیک است.
l8- نوسانات در سیستم غیر اتوماتیک به دلیل تاخیر در عملیات زیاد است. l7- تعداد افراد کارخانه اتوماتیک بسیار کمتر ولی باید در سطح عالیتر باشند ، چون دستگاهها پیچیده ترند. lبه طور کلی منظور از کنترل اتوماتیک در هر سیستم ، پایداری و یکنواختی ، دقت و سرعت انجام کار است. lکنترل کننده خودکار : lدستگاهی است که به وسیله آن کمیتهای خواسته شده و اندازه گیری شده با هم مقایسه شده و توسط آن اختلاف بین این دو کمیت کم شده یا از بین می رود . که این عمل را با فرستادن فرمانی به دستگاه تنظیم کننده جریان انجام می دهد. lدستگاه کنترل کننده خودکار شامل دستگاه اندازه گیری ، مقایسه و کنترل است . lسیستمهای کنترل به دو دسته تقسیم می شوند : l1- سیستم کنترل حلقه باز (Open Loop) l2- سیستم کنترل حلقه بسته ((Close Loop ))
دسته بندی | بازاریابی و امور مالی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 462 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
آمیزه بازاریابی به عنوان ابزار مؤثر بنگاه اقتصادی در تحت تاثیر قرار دادن مشتریان، و توفیق در کسب و کار و همچنین جایگاه آمیزه بازاریابی در نظام بازاریابی شرکت از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، در ادامه مبحث، انتقادات مهم به آمیزه بازاریابی سنتی4P مطرح می گردد. و با تاکید قرار دادن نگرش استراتژیک در فضای کسب وکار رقابتی و ارائه مثالهایی از لزوم تفاوت در آمیزه بازاریابی بنگاه های اقتصادی ، الگویی برای چگونگی طراحی آمیزه بازاریابی ارائه می شود.
دسته بندی | اقتصاد |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 674 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 74 |
اقتصاد بهداشت
اقتصاد بهداشت را تعریف کرده و مفاهیم و اصول آنرا بیان نماید
منابع و چگونگی تامین مالی مراقبتهای بهداشتی را بیان نماید
نحوه محاسبه منابع و چگونگی تعیین اولویتها را را در بخش بهداشت توضیح دهد
جایگاه بخش عمومی و خصوصی را در تدارک خدمات بهداشتی تشریح نماید
نحوه اندازه گیری و ارتقاء کارایی در بخش بهداشت را تجزیه و تحلیل نمای
....
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1542 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 111 |
استراتژی اقیانوس آبی
آفرینش اقیانوس های آبی
اقیانوس های قرمز
آفرینش مستمر و بدون وقفه اقیانوس های آبی
اقیانوس های آبی
اثرات ناشی از آفرینش اقیانوس های آبی
ضرورت و نیاز فراینده به آفرینش اقیانوس های آبی
نوآوری ارزش سنگ بنای استراتژی اقیانوس آبی
شش رویکرد اصلی برای بازسازی مرزهای بازار
جستجو و بررسی در میان خصیصه های کارکردی یا احساسی خریداران
جستجو و بررسی در میان محصولات و خدمات مکمل
......
دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 132 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
ارائه تجارب قانونی و نهادی کارآفرینی در اروپا با تاکید بر کشور ایتالیا
ارائه تجارب قانونی و نهادی کارآفرینی در اروپا
آموزش و تعلیم کار آفرینی
سرعت و ارزان نمودن فرآیند تاسیس شرکت
تهیه، تدوین و تصویب قوانین و مقررات مناسب
دسترسی به مهارتها
ارتقاء دسترسی به اطلاعات به روز
اقدامات بیشتر در راستای بازار واحد اروپایی
موضوعات مالی و مالیاتی
تقویت ظرفیت و توان تکنولوژیکی و فنی شرکتهای کوچک
حمایت از مدلهای تجارت الکترونیکی و همچنین از شرکتهای کوچک موفق
توجه بیشتر به خواسته ها و نیاز های شرکتهای کوچک در جلسات کمیسیون اروپا
....
دسته بندی | حمل و نقل |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 11 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
فایل کامل مشخصات انجام تشریفات گمرکی واردات کالا
دسته بندی | برنامه ریزی شهری |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 12 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
تهیه برنامه جامع سلامت در مدارس
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه مدارس مروج سلامت
پایش برنامه
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
برگزاری کارگاه شهرستانی
تشکیل جلسه هماهنگی سنجش ید نمک مصرفی و ید ادرار دانش آموزان
گزارش موارد نمونه های فاقد ید به واحد تغذیه مرکز بهداشت
شرکت در کمیته شهرستانی تغذیه
پایش اجرای بهینه برنامه
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه معاینات غربالگری پدیکلوز
پایش برنامه معاینات غربالگری پدیکلوز
هماهنگی تامین شامپو پرمترین
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی استان
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه واکسیناسیون توام و بدو ورود به دبستان
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه واکسیناسیون توام و بدو ورود به دبستان
پایش برنامه واکسیناسیون
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی استان
تشکیل جلسه هماهنگی با مراقبین سلامت مراکز
شرکت درجلسات کمیته شهرستانی
تشکیل جلسه هماهنگی با کارشناسان آموزش و پرورش
تشکیل جلسه آموزشی ، توجیهی مراقبین سلامت جهت اجرای بهینه برنامه معاینات پایه اول متوسطه اول
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه معاینات با آموزش و پرورش
پایش برنامه معاینات
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی استان
آموزش پزشکان مجری برنامه سنجش اول ابتدایی
آموزش عوامل اجرایی برنامه سنجش اول ابتدایی
تشکیل جلسه آموزشی ، توجیهی مراقبین سلامت جهت اجرای بهینه برنامه معاینات اول ابتدایی
تشکیل جلسه هماهنگی اجرای بهینه برنامه معاینات با آموزش و پرورش
پایش برنامه معاینات
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی استان
برگزاری همایش در هفته سلامت
تشکیل جلسه هماهنگی جهت برگزاری کلاسهای آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی
تشکیل جلسه هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش
تشکیل جلسه هماهنگی با کارشناس تغذیه مرکز بهداشت
تشکیل جلسه هماهنگی با کارشناسان مراقب سلامت
پایش اجرای بهینه برنامه آهن یاری
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه آموزشی ، توجیهی مراقبین سلامت جهت اجرای بهینه برنامه سامانه سیب مدارس
تشکیل جلسه هماهنگی جهت اجرای بهینه برنامه الکترونیک
برگزاری کارگاه شهرستانی
الکترونیک کردن پرونده های مدارس
پایش برنامه الکترونیک
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه آموزشی ، توجیهی مراقبین سلامت جهت اجرای بهینه طرح
تشکیل جلسه هماهنگی جهت اجرای بهینه طرح
برگزاری کارگاه شهرستانی
اجرای طرح
پایش طرح
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه آموزشی ، توجیهی مراقبین سلامت جهت اجرای خدمات مشاوره ای
تشکیل جلسه هماهنگی جهت اجرای خدمات مشاوره ای
برگزاری کارگاه شهرستانی
ارائه خدمات مشاوره ای
پایش برنامه
ارسال گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه هماهنگی درون بخشی اجرای بهینه برنامه فلوراید تراپی
تشکیل جلسه هماهنگی برون بخشی اجرای بهینه برنامه فلوراید تراپی
پایش برنامه فلوراید تراپی
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
تشکیل جلسه هماهنگی درون بخشی اجرای بهینه برنامه خود مراقبتی
تشکیل جلسه هماهنگی برون بخشی اجرای بهینه برنامه خود مراقبتی
پایش برنامه خود مراقبتی
گزارش عملکرد به معاونت بهداشتی
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 10 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
سیستم ردیابی مواد و قطعات
سسیستم مدیریت پالت
سیستم پرسنلی
سیستم اقلام بحرانی و مازاد انبار
سیستم نوسازی و تعمیرات پالت
سیستم اقلام راکد
سیستم ارسال قطعات به سایتهای داخلی
سیستم طرح نظارت
سیستم بسته بندی قطعات تولیدی و مواد شیمیایی
سیستم اقلام بحرانی
سیستم انبارداری
سیستم روت کارت
سیستم کنترل موجودی منطقه LA
سیستم اموال
سیستم ردیابی قطعات خارجی
سیستم ردیابی ارسال اقلام توسط سازندگان
کانبان
تحویل قطعات تولید
انبار بازگشایی پک
سیستم ارسال کالا
سیستم ارتقای رضایت مشتری-سارم
سیستم ردیابی قطعات خارجی
سیستم ردیابی ارسال اقلام توسط سازندگان
درخواست کالای تولیدی
اعلام نیاز اقلام پشتیبانی تولید
مدیریت اسناد الکترونیکی
مدیریت پلاک
سیستم فروش
سیستم مدیریت سیستمهای فروش
سیستم گزارشات مدیریتی فروش
سیستم گزارشات فروش (زیر سیستم)
سیستم جامع لجستیک
سیستم PDI
فروش صادراتی
سیستم مدیریت توزیع و کنترل خودروهای امانی
سیستم مدیریت تحویل
سیستم رسیدگی به شکایت CRM
پورتال CRM
کارتهای کنترلی
کنترل مصرف قطعات خودرو و موتور
انتقال اطلاعات جدول orda91t از ساپکو
کنترل فرایند نوین
سیستم نگهداری و تعمیرات
نگهداری و تعمیرات ایران خودرو خراسان
اطلاعات مرجع کیفیت
کنترل عملکرد تجهیزات لجستیکی
کنترل اجرای سیستمهای مکانیزه
تبدیل اطلاعات نگهداری و تعمیرات
سیستم انتقال اطلاعات سیستم BOM از MainFrame به SqlServer
سیستم کلیم قطعات CKD و خرید خارجى
واکنش بهنگام Reactivity
ارزیابی و کنترل کیفی محصول ( آدیت )
مدیریت پروژه های کیفی
سیستم یکپارچه کیفیت بدنه سازی
سیستم طرح نظارت ژئومتری CMM
خودروهای کارشناسی
سیستم عملیات تولیدی
سیستم ساختار محصول و تغییرات مهندسی
تجاری سازی محصول COM
کالیبراسیون
سیستم ثبت دوباره کاری DataCapture
سیستم شکایت مشتری معاونت سواری سازی
سیستم تست تخریب
پردازش دسته اى
سیستم اطلاعات شناسنامه قطعات تولیدی
سیستم خروج دارایی های ثابت
سیستم نمایه های کیفی رضایت مشترى
SFC
سنکرون
ردیابی قطعات
ردیابی موتور
توقفات
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 8 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
فروش تورال و ارائه خدمات توسعه به ایران
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 136 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
Introduction to Information Security for ECommerce